Животът крие ли нещо повече от това, което знаем?

Осмелете се да вярвате

Watch Now

Гледайте "Сътворението: Земята свидетелства"

Гледайте "Сътворението: Земята свидетелства," разказ за библейската седмица на Сътворението ден по ден, започващ с тъмнината преди A1:Y36 да е създал светлината и приключващ с Мойсей, авторът на описанието на Сътворението в Битие, и неговият син, които се покланят на Бога в седмия ден, събота. Режисьорът – адвентист от седмия ден Хенри Стоубър прекарва четири години заснемайки филма по целия свят.

Views Online!

Beyond imagination en

Отвъд въображението

Разглежда следните теми: Денят, в който Вселената се промени завинаги; Дизайнът на Земята; Уникалността на хората; Подаръкът на равновесието; Защо се случват лоши неща?; Планът на Исус Христос; Избавление отгоре; Земята, второ издание; Нов начин на мислене.

Свалете
Книги за сваляне

Want to Learn More?

Bible studies

Отвъд търсенето

Епична история, предоставяща нов поглед към един свят, изпаднал в криза. Документалната поредица "Отвъд търсенето" проучва някои от най-големите въпроси на живота, в т.ч.: Защо има болка и страдание? Какво се случва след смъртта? В комплекта са включени 14 документални епизода и над 12 часа допълнително съдържание за по-задълбочено проучване на темите.

Научете повече